Ева Мендес ще играе Цеца, а Де Ниро - Милошевич във филм за Аркан

28846
Ева Мендес ще играе Цеца, а Де Ниро - Милошевич във филм за Аркан


Ева Мендес ще бъде Цеца, а Робърт Де Ниро – Слободан Милошевич във филм за Аркан.

Започват снимките на нов хитов, поне за Балканите филм. Лентата е обявена за биографична и ще представи най-важните моменти от живота на покойния лидер на Сръбската доброволческа гвардия Желко Ражнятович-Аркан, предаде Стандарт нюз.

Ева Мендес и Райън Гослинг са на път да се разделят

Ева Мендес и Райън Гослинг станаха родители на момиче едва преди три месеца, но изглежда напрежението около отглеждането на дете е тв...

Работното заглавие на очаквания блокбастър по нашите географски ширини е „Скокът на тигъра", съобщи informer.rs.

Сценарият ще бъде изцяло по книгата на Владимир Джорджевич – „Аркан". Всъщност кинолентата няма да показва детайлно живота на Аркан, въпреки заявеният като биографичен филм за сръбския командир. Ще бъде акцентирано върху сръбската мафия и криминалната й активност по времето на югославския крах. Възлово място ще бъде отделено на близките отношения между екс държавния глава на Сърбия Слободан Милошевич и Аркан. Ключов момент ще бъде и съпружеският живот на Желко Ражнятович с музикалната легенда Цеца.

Интерес към ролята на сръбския диктатор Слободан Милошевич е проявил лично кино асът Робърт Де Ниро. На Ева Мендес е предложено да изиграе Цеца.

На този етап не е избрана националността на актьора, който ще изиграе Аркан. Предстои да бъде решено дали той ще бъде сърбин или американец.

Ева Мендес роди момиче

Актьорите Ева Мендес и Раян Гослинг станаха родители на първата си дъщеря, пише "Контакс Мюзик". Според "Ю Ес уикли" (US Weekly) момич...

Началото на снимките на „Скокът на тигъра" ще бъде през 2016 г. Сцените ще бъдат заснети освен в Сърбия, но и в Черна гора, Швеция и Съединените щати. Над хиляда души са се записали на кастинга за мега международната продукция, като близо половината са пожелали да играят Аркан.

Седем милиона и половина долара е бюджетът на „Скокът на тигъра". Очаквано продуцентите на лентата прогнозират голям успех в цяла Източна Европа, както и в Русия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com