Фънки и Део в "Музикална академия"

13316
Фънки и Део в "Музикална академия"

В последните ваканционни дни, продуцентите на "Музикална академия" тази есен повдигнаха завесата към трескавата организация.

„Спряхме се на хора, станали синоним на ролите, в които ще ги видим. Жури? Кой друг, освен Фънки. Водещ – естествено, че ще се редуваме с Део. А групата в студиото може да бъде само Акага“, споделят Иван и Андрей. Музикален продуцент на шоуто пък е лейбълът Монте Мюзик, в който са Михаела Филева, VenZy, Графа, Били Хлапето, Акага и др. Целият екип на музикалната компания, включително Влади Ампов-Графа ще гарантират качествената селекция на изпълненията и силното музикално шоу.

Проект „Паранормално“

Нов едночасов документален филм, който ще бъде излъчен по женския телевизионен канал TLC ни запознава с хора, в чиито домове се случват...

Предаването ще стартира през септември по TV7. Дали опитът е по-важен от таланта, сценичното представяне от изпълнението и кой наистина може да пее – това ще са въпросите, на които в продължение на 12 изпълнени с много емоции и музика седмици ще търсят отговора в "Музикална академия".

Към момента за участниците се знае само, че ще бъдат представители на три поколения български изпълнители – легендите на нашата сцена, звездите от днешния ден и младите амбиции, които искат тепърва да си спечелят признание и слава. КЛАСИКАТА, НАСТОЯЩЕТО и БЪДЕЩЕТО ще влязат заедно в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и ще използват глас, вид, поведение, характер, амбиция и талант, за да спечелят зрителите на своя страна и да покажат КОЙ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ПЕЕ! Те ще се борят и за голямата награда от 100 000 лв.

Как наистина се раждат любимите ни песни и какво ще роди сблъсъкът на поколенията? Само в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ по TV7 през септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес