Гаджето на Гага харесва сочните й форми

27482
Гаджето на Гага харесва сочните й форми

Гаджето на Лейди Гага – Тайлър Кинни, я харесва повече сега, когато е доста по-закръглена. Според него певицата е много щастлива от това, че е качила близо 13 килограма.

Изпълнителката на „Born This Way” за много малко време успя да се „закръли” и разпредели равномерно близо 13 бонус килограма по иначе атлетичното си тяло.

Гага води феновете си на пикник в Париж

Световноизвестната певица Лейди Гага, която по-рано през септември представи своя парфюм "Fame", отпразнува успеха от продажбите заедн...

Звездата признава, че в момента е по-щастлива от всякога, особено след като и гаджето й Тайлър я намира за по-привлекателна с по-пищните й нови форми, предаде Контактмюзик.

Гаджето ми ме предпочита по-закръглена”, сподели певицата в блога си, подчертавайки думите си със свои снимки по бикини.

„Когато ям, съм по-здрава и не ме интересува толкова как изглеждам. Щастлива съм. По-щастлива от всякога. Това съм аз и се гордея със себе си, независимо от размера на дрехите си”, добави още Гага.

Мадона иска дует с Гага

Мадона отдавна е известна със своите остри забележки по адрес на Лейди Гага. По всичко личеше, че кралицата на попа не харесва своята к...

Световноизвестната поп дива, която взриви Арена Армеец в София през август, наскоро призна, че още от малка има проблеми с храненето и благодари на феновете си, че винаги са я подкрепяли и са й давали самочувствие.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com