Гага изнесе първото си шоу във Филипините

3827
Гага изнесе първото си шоу във Филипините

Американската скандална изпълнителка Лейди Гага изнесе снощи първия си концерт в Манила пред повече от 40 000 почитатели, въпреки протестите на критиците й в страната и заплахите от цензура на властите.

Зрителите, много от които носеха също толкова крещящи тоалети като тези, с които е известна тяхната идолка, бурно аплодираха певицата, когато тя извика: "Манила, не съм творение на вашето правителство".

Лейди Гага обича да доминира в леглото

26-годишната изпълнителка Лейди Гага разкри, че обича да казва какво да се прави в спалнята. Певицата обича да бъде доминиращата в ле...

След това тя изпълни една от най-противоречивите си песни "Judas", която филипинските й критици смятат за богохулна, предаде БГНЕС. Концертът се състоя в зала Арена, построена наскоро в квартал Пасай в Манила. Зрителите изпратиха в Туитър снимки на поп звездата, облечена в дълга жълта рокля, вдъхновена от традиционните филипински облекла, по време на песента "Born This Way", химн на гей общността.

Властите предупредиха, че вторият концерт на Лейди Гага, планиран за утре вечер, може да бъде забранен, ако цензурите, които заеха места сред публиката снощи, установят и най-малка следа от богохулство, сатанизъм, голота или неприлично поведение. Цензурите трябва да представят доклад на властите днес.

Законът във Филипините, страна, населена от мюсюлмани и католици, наказва със затвор до шест години всеки, който бъде признат за виновен за изнасяне на "неприлични спектакли" или за участие в тях. Преди концерта архиепископът на Филипините Рамон Аргелес поиска от населението да бойкотира певицата. "Нейните почитатели рискуват да попаднат в ноктите на Сатаната", заяви той.

Въпреки предупрежденията, около 40 000 почитатели на екстравагантната дива се нахвърлиха върху билетите, които достигаха цена до 15 840 песос (287 евро), огромна сума за бедната страна.

Гага: Кокаинът беше единственият ми приятел

Лейди Гага призна, че като по-млада често е изпадала в депресивни състояния, които са я карали да посяга към наркотиците. В телевизион...

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com