Гага води феновете си на пикник в Париж

5023
Гага води феновете си на пикник в Париж

Световноизвестната певица Лейди Гага, която по-рано през септември представи своя парфюм "Fame", отпразнува успеха от продажбите заедно с почитателите си.

Гага е успяла да продаде шест милиона флакона с аромата само за няколко седмици на пазара. За да отпразнува успеха, певицата извела почитателите си на пикник в Париж, предаде Контактмюзик.

Специалното събитие било организирано в магазин в столицата на Франция, където изпълнителката вдигнала тост, а по-късно избрани фенове били допуснати да се присъединят към звездния обяд с Гага.

Звездата признала, че е поразена от успеха на парфюма. На страницата си в Туитър тя споделила, че е изключително щастлива от реакцията към "Fame". Шест милиона бутилки, продадени за толкова малко време, го прави най-продаваният аромат след "Коко Шанел".

Може би все пак е време Гага да сложи край на празничните обяди и вечери, тъй като миналата седмица стана ясно, че звездата е наддала с близо 15 килограма.

Мадона иска дует с Гага

Мадона отдавна е известна със своите остри забележки по адрес на Лейди Гага. По всичко личеше, че кралицата на попа не харесва своята к...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com