Галя от „Сатен” се е отдала на модата

29649
Галя от „Сатен” се е отдала на модата

Тази сутрин в ефира на „На кафе” Галя от балет „Сатен” сподели, че се е отдала на модата. След като преди няколко години тя взе решението да се посвети изцяло на майчинството и да загърби сцената, днес всички около нея са сигурни, че има още един талант – този на дизайнер.

Всичко тръгва като на шега от една снимка. Галя се увлича по фотографията, след като прави няколко красиви фотоса по време на екскурзия с половинката си в чужбина, като й хрумва, че може тези снимки да се превърнат в красиви дрехи. Тя дори решава да учи графичен дизайн, но мъжът й попарва желанието й, като й напомня, че този ангажимент е сериозен и дългосрочен. Отговорът му амбицира Галя да си купи няколко книги и да се научи сама да обработва кадрите. След това, тя ги отпечатва върху плат, от който започва да твори дрехи – от по-спортни облекла до елегантни рокли.

Оскарите наближават, а звездите губят добрия си вкус

Обикновено здравомислещи звезди губят всякакво чувство за стил на голямата вечер в Холивуд, пише БГНЕС. Фантазията им може да се развин...

В момента красавицата работи върху първата си семейна колекция, в която предвижда еднакви дрехи за майки и техните деца. Освен нея, в студиото на „На кафе” като дизайнер блесна и певицата Лия, която пък е запалена по плетивата. За разлика от Галя, която си прави всичко сама, фолк изпълнителката разчита на помощта на професионални дизайнери, които превръщат идеите й в красиви дрехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com