Градът и природата - колекция есен-зима на Ermenegildo Zegna

29938
Градът и природата - колекция есен-зима на Ermenegildo Zegna

Мода с контекст, подчертаващ естетическата й стойност. Търсене на абсолютната визия, като логичен отговор на изискванията на пазара.

От историческа гледна точка емоционалният импулс да построиш нещо винаги е бил вдъхновен от красотата и величеството на природата. За Zegna природата е сила, прогрес и търсене.

Грандиозно събитие за Ermenegildo Zegna Wool Trophies

В чест на 50 годишнината на наградите Ermenegildo Zegna Wool Trophies, Ermenegildo Zegna бе домакин на двудневно честване на годишнинат...

Пътешествие от и до началото на вселената е показано като начин да се определи произхода на бранда.

Новата колекция есен-зима 2014/2015 празнува естествените влакна, изследвайки и утвърждавайки родствената, историческа и технологична идентичност на Zegna.

Стефано Пилати залага на абсолютни концепти, изследва ги и ги комбинира, търси произхода им - слива официалното със спортното облекло, тъмните тонове със светлите, графичността с цветовете, текстурите с гладките повърхности, функционалността с фриволността, естествените материали със синтетичните.

Фина вълна, висококачесвен кашмир и ценна лама викуня се носят заедно с традиционни английски материи, японски найлон, коприна и вълна. Спортните визии се превръщат в елегантни, официалните облекла са с наслояване на скъпи материи, рисуващи силует, който изглежда напълно автентичен, но в същото време съвсем различен от стандартния що се отнася до конструкцията му.

Ermenegildo Zegna чества 50 години от първите награди Ermenegildo Zegna Extrafine Wool Trophy

На 23-ти април Ermenegildo Zegna ще бъде домакин на много специално модно шоу в Сидни, в чест на 50-годишнината на Ermenegildo Zegna Ex...

Стефано Плати представя луксозни визии пречупени през съвсем нова и уникална перспектива.

За изработка на обувките са използвани най-прецизните и съвременни техники. Патентованите кожи завършват визията на градския пътешественик, чийто оригинален стил - класически и в същото време, неподчиняващ се на правилата, подчертават идентичността на Zegna.

Истински универсално естетическо послание, което отправя поглед към произхода и определя ново бъдеще.

Саунтракът  на ревюто са звуците на съвремения градски лайфстайл, символично представен от абсолютните мелодии на градовете, избрани от Стефано Пилати: нюйоркския джаз, шангхайската традиционна музика и миланската опера.

Zegna облича Maserati

Sergio Marchionne, изпълнителен директор на Fiat Group и Gildo Zegna, изпълнителен директор на Zegna Group, подписаха тригодишно спораз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес