Гришо: По-силен съм, когато Мария гледа мачовете ми

14688
Гришо: По-силен съм, когато Мария гледа мачовете ми

Григор Димитров заяви в интервю за септемврийския брой на американското списание Vogue, че когато приятелката му Мария Шарапова е край корта и гледа мачовете му, той винаги се чувства много по-добре и играта му е много по-силна.

Тенисистът добавя, че е бил много доволен когато Шарапова е гледала мачовете му по време на турнира „Уимбълдън”.

Шарапова уволни треньора си Джими Конърс

След само един мач номер три в женската ранглиста Мария Шарапова реши да прекрати сътрудничеството си с Джими Конърс, който ѝ стана тре...

22-годишният български тенисист разказва, че отношенията му с руската тенисиста са прекрасни, като веднага добавя, че той и Мария предпочитат да не коментират личния си живот.

"Да кажем, че отношенията ни се развиват нормално, това ще бъде неподходящо. Всичко при нас е прекрасно, но ние с Мария не искаме да обсъждаме теми свързани с личния ни живот. Надявам се с времето нещата да се успокоят и да не се шуми толкова около нас," споделя българинът.

Димитров, който в момента е №28 в световната ранглиста, изразява надежда, че с времето целият шум около него и приятелката му ще стихне и нещата ще се успокоят.

Григор Димитров казва още, че в последно време извън тениса се интересува много от мода и изкуство. Българинът разкрива, че обича да чете много за автомобили, като предпочита ретро моделите.

Шарапова сменя името си за 2 седмици

Мария Шарапова се е обърнала към Върховния съд на Флорида, където живее, с молба за временна смяна на фамилията й. Шарапова иска да се...

"В последно време се интересувам от мода и изкуство. Също така чета много за ретро автомобили. Харесвам моделите Chevelle и Camaro," обяснява той.

Гришо разкрива, че любимите му дизайнери са Alexander McQueen, Rick Owens и Damir Doma.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com