Guns N Roses пристигат на голям екран в кино Арена

14295
Guns N Roses пристигат на голям екран в кино Арена

Една от най-великите банди на всички времена се завръща на голям екран с концерт, заснет на живо от О2 Арена, Лондон, част от незабравимото им турне през 2012 г. След като продадоха билети за препълнените зали и стадиони в цял свят, сега музикантите от най-опасната рокендрол банда щурмуват големия екран. Изключителното шоу, което пощури английската преса и най-вече феновете на бандата, ще бъде излъчено на 17-ти ноември от 19:30 часа в най-големите зали на кина Арена в цялата страна, включително и премиум залите в София!

Премиерата в цял свят съвпада с въвеждането на бандата в залата на Rock’N’Roll славата, Кливлант, Охайо. Сега и българските рокендрол фенове могат да видят своите кумири в най-добра светлина, сякаш са на първи ред в огромната лондонска Арена.

Концертът ще се излъчи в кина Арена с медийната сила на радио Z-Rock и с подкрепата на avtora.com, списание Metal Hammer и сайта за праведна музика katehizis.com

Аксел Роуз празнува годишнина в Москва

Легендарната американска рок група Guns N`Roses ще изнесе  два концерта в Москва. С тях групата ще отбележи 50-годишния юбилей на лиде...

За повече от 20-годишната си кариера Guns N Roses се превръщат в една от най-значимите банди в историята на музиката. Продават над 100 милиона албума и са смятани за една от най-влиятелните рок банди, които светът е виждал. Вече в светлините на прожекторите през 80-те години и набирайки световна слава с хит сингъла Sweet Child of Mine in 1988, бандата реализира пет албума, включително двойният диск Use Your Illusion I и Use Your Illusion II, който става първият в историята, изкачил се на първите две места в класацията на Billboard. Концертите и живите изпълнения на Guns N Roses са винаги горещо очаквани, билетите се купуват като топъл хляб, а удоволствието на екзалтираната публика е гарантирано и много заслужено за всички години на подкрепа!

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com