Хенри Кавил е най-сексапилният мъж за 2013 г.

86374
Хенри Кавил е най-сексапилният мъж за 2013 г.
Снимка: Getty

Изпълнителят на главна роля във филма "Човек от стомана" Хенри Кавил оглави класацията със 100-те най-сексапилни мъже за 2013 г. според сп. "Глемър", предаде ИТАР-ТАСС.

Звездата от вампирската сага "Здрач" Робърт Патинсън, който миналата година бе начело в класацията, сега заема втора позиция. В челната тройка е и един от изпълнителите на главни роли във филма "Игрите на глада", австралиецът Лиъм Хемсуърт.

Най-екстремните тоалетни: Самотно WC на ръба на скала

Класации има всякакви. Като почнем с конкурсите за красота и свършим с най-екстремните външни клозети на света. Първо място заема паян...

На четвърто място е британецът Том Хидълстън, снимал се във филмите "Тор" и "Отмъстителите", а на пето - Бенедикт Къмбърбач, превъплътил се в ролята на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж във филма "Петата власт".

Младият певец Хари Стайлс от британско-ирландската момчешка група "Уан дайрекшън" заема шеста позиция, на седма е изпълнителят на ролята на Тор в едноименния филм - Крис Хемсуърт, а на осма - Идрис Елба, изпълнил ролята на първия чернокож президент на РЮА Нелсън Мандела във филма "Мандела: Дългият път към свободата".

На девето място е актьорът Джейми Кембъл Бауър, снимал се в сагата "Здрач", а на десето - канадският певец Джъстин Бийбър, който миналата година заемаше 49-о място в класацията.

В челната двадесетица са също актьорите Джони Деп - на 14-о място, Чанинг Тейтъм - на 17-о и Робърт Дауни младши - на 20-о.

Най-секси мъж в света е Адам Ливайн от Maroon 5

"Останах изумен и изненадан, дори си мислех, че се шегуват, но те ​​не се шегуваха и това е страхотно. Като музикант мечтаех за музикал...

Източник: БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com