Холи Бери се сгоди

8763
Холи Бери се сгоди

Холивудската актриса Холи Бери се сгоди за дългогодишния си приятел Оливие Мартинес. Това ще бъде трета сватба за 45-годишната актриса, която в продължение на четири години беше омъжена за бейзболиста Дейвид Джъстис. През 1997 година тя се разведе и впоследствие сключи брак с Ерик Бенет, с когото бяха заедно до 2003 г., предаде КРОСС.

Предложението за женитба дошло по празниците, а годежът е бил скрепен със скъп пръстен с диаманти и емералди, съобщава електронното издание People.com. Очаква се сватбата да бъде в началото на лятото в Калифорния.

Двойката е заедно от 2010 година. Актрисата се влюбила в Оливие, когато видяла как се държи с 3-годишната й дъщеря, разказват нейни близки. Холи роди момиченце от своя бивш приятел - модела Габирел Обри.

Според слуховете Бери и Мартинес планирали да се сдобият с рожба в най-скоро време. Приближени на двойката разкриват, че чаровната актриса се страхувала, че може да не успее да зачене заради напредналата си възраст и проблемите си с диабета. Двама влюбени обаче са решени, ако трябва, да си осиновят дете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com