Истински детектив надигра Игра на тронове, а Матю открадна ролята на Уди

92462

Премиерата на новия крими сериал "Истински детектив" с Матю МакКонъхи и Уди Харелсън е най-добрият старт на НВО сериал за американския канал от 2010 година насам, показват рейтингите в САЩ.

"Игра на тронове" е най-сваляният сериал

Телевизионният сериал „Игра на тронове" оглави класацията за най-сваляните торенти през 2013 година. Сериалът, базиран върху кни...

Аудиторията на първия епизод (The Long Bright Dark/ „Дългият ярък мрак“), излъчен на 12 януари в Щатите и на 13 януари – в Европа - е привлякла повече зрители дори от  премиерното излъчване на култовия Game of Thrones (Игра на тронове) през 2011 (2.3 млн срещу 2.2 млн).

В България премиерата на „Истински детектив“, по HBO и в онлайн платформата HBO GO, събра на закрита прожекция известни почитатели на киното, журналисти  и главни редактори на медии.  Прожекцията беше в Луизина блус стил, в най-добрия столичен ресторант, който предлага американска кухня.

Миролюба Бенатова, Ники Кънчев, Павел Владимиров от Нова телевизия, главният редактор на „24 часа” Борислав Зюмбюлев, Добрина Чешмеджиева и Камен Алипиев–Кедъра от БНТ и партньори на НВО изгледаха едночасовата мистерия на 85-инчов ултра HD (висока резолюция) екран SAMSUNG в компанията на мини-бургери с BBQ сос, американски палачинки с кленов сироп и Калифорнийско вино.

Емилия Кларк, известна с ролята на Денерис Таргариен, влиза в Терминатор 5

Британската актриса Емилия Кларк, известна от телевизионния сериал "Игра на тронове" с ролята на Денерис Таргариен, е утвърдена за роля...

Милена Фучеджиева – единствената българка, срещнала звездите от сериала в Лос Анджелис, предрече „Оскар” за МакКонъхни, който от вчера има „Златен глобус” за ролята си в Dallas Buyers Club

Актьорът Чарлз Данс от легендарния сериал Game of Thrones е звездата в новата кампания на CHIVAS REGAL

Луксозната марка шотландско уиски CHIVAS REGAL стартира поредната си атрактивна кампания. „БАРМАН” е новото допълнение към ...

Интересен факт е, че актьорите са имали възможност да прочетат предварително пълния сценарий от 450 страници, разказа Фучеджиева. Това не е типично за подобни продукции, които обикновено се дописват „в движение”, според реакцията на зрителите.

Първоначалният замисъл е бил Уди да изиграе ролята на Матю – мрачния и мистериозен детектив Ръст Коул, но МакКонъхи, който в момента е „може би най-голямата звезда в американското кино”, каза Милена, е имал право първи да избира образ. Така „роденият” да бъде симпатичен Харелсън става „стандартния” детектив Мартин Харт.


Мениджърът на HBO България Димитър Нойков добави, че HBO е спечелил правата да реализира филма в ожесточена борба с други US канали-продуценти. Детективската история е в 8 епизода, които ще се излъчват всеки понеделник от 21 часа.


Скоро по HBO започва излъчването на новия сезон на Престъпна Империя

Почитателите на  сериала „Престъпна Империя“ ще могат да гледат новия, IV сезон, по HBO от  2-ри декември. Разви...

За хората, които не обичат да са вързани за телевизора, те ще са в онлайн библиотеката HBO GO. Новите епизоди ще се появяват там 12 часа по-рано, почти веднага след премиерата в САЩ – с превод и в перфектно качество. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com