X
 
 

Издирват тайно завещание на Майкъл Джексън от 2006-та г.

3721 0
photo of Издирват тайно завещание на Майкъл Джексън от 2006-та г.
Снимка: Getty Images/Guliver
Майкъл Джексън има тайно завещание. То било написано през 2006 г. Твърденията са на бившият му мениджър - Реймон Бейн пред "Индипендънт".

Ако това се окаже факт, това означава, че завещанието, което е в сила в момента - от 2002 г., вече няма да бъде валидно.

Музей в САЩ се отказа от вещи на Майкъл Джексън

Детският музей в Индианаполис е премахнал три от вещите на Майкъл Джексън, които са били изложени в него. Причината за това е нов докум...

"В това завещание той подробно описа как трябва да се запази и поддържа неговото наследство. Майкъл го написа пред нотариус и мен", коментира Бейн.

Тя не знае къде се намира документа, но се надява да се появи, може би защото в него част от богатството на Джексън е поверено на Бейн.

"Всеки, който е познавал Майкъл знае колко методичен, сериозен и точен беше той. Надявам завещанието му от 2006 г. да бъде открито и изпълнено", допълва Бейн.

След смъртта на певеца през 2009 г., по силата на завещанието от 2002 г., с наследството му се разпореждат двама души. Отношенията между тях и семейството на Джексън са обтегнати и се водят дела.

Изтеглят епизод на "Семейство Симпсън" заради новите разкрития срещу Майкъл Джексън

Създателите на "Семейство Симпсън" свалиха един от класическите епизоди на анимационния сериал, тъй като в него е използван гласа на Ма...

В същото време се намесва и Реймон Бейн, която ги упреква в начина, по който управляват богатството на Джексън. По думите й до момента няма нито едно дарение направено в името на певеца – нещо, което той много би желал.

Пълномощниците на Джексън коментират пред "Индипендънт", че "Реймон Бейн няма право да действа от името на Майкъл Джексън, нито да използва неговото наследство за каквито и да било дарителски кампании или реклама."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...

missing image
Независима ли е България днес?

Колко лицемерно звучи да говорим за независима България днес. Напълно лишено от реално съдържание. Питам се няколко нeща: Колко независими...