Как ще изглежда Джей Ло в България (Снимки)

6115
Как ще изглежда Джей Ло в България (Снимки)

Световният тур на Дженифър Лопес „Dance Again” стартира със зашеметяващ успех в Панама. Латинодивата изуми света не само с невероятно шоу и музика, но и с висша мода.

Джей Ло остави без дъх публиката с невероятни тоалети, които демонстрира по време на концертите, и които очакваме да видим и ние на шоуто и в България.

Джей Ло пуска най-доброто от себе си

На 24 юли латино дивата Дженифър Лопес пуска на пазара албум само с най-големите й хитове, озаглавен " Dance Again...the Hits". Диск...

Организаторите на изявата у нас съобщиха за Actualno.com, че един от най-актуалните световни дизайнери Захир Мурад е създал изумителната колекция за турнето, която включва рокли с пера, пелерини, шлейфове, бодита и пищни жакети.

Всеки от тоалетите е с ръчно везани паети. Дизайнът им е изящен, сценично  драматичен, ефектен и подчертаващ всяко движение на красивата латино-американка. Цветовете са прецизно избрани и съобразени със сценичното осветление и хореографията.

Захир Мурад споделя по повод работата му по костюмите за тура: „За мен е изключителна чест да работя с Дженифър Лопес. Тя е отворена към всяка моя идея, което дава безгранична свобода на моето въображение. Творил съм тоалети за нея и преди  и добре познавам вкуса й, което ми помогна да създам костюми, който изключително добре подчертават красивите и линии.”

Зрелищното шоу ще обиколи света, стартирайки от Южна и Северна Америка, преминавайки през Европа и накрая Близкия изток. Българската публика ще има възможността да види този спектакъл на 18 ноември в зала Арена Армеец. Дженифър Лопес идва по покана на AEG LIVE в партньорство със SIMPLE EVENTS&SYMPHONICS Entertainment

Джей Ло сяда на тоалетна, само ако тя е с диаманти и рубини

Дженифър Лопес отказва да използва тоалетната, освен ако не е оборудвана с нейна собствена специална седалка, предаде КРОСС. „...

Билети за концерта в България вече се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg), като интересът от страна на публика е огромен.

ВИЖТЕ КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ОТ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ НИ СКИЦИ НА НЕЙНИТЕ ОБЛЕКЛА

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com