Какво ни подготви Холивуд през септември?

6638
Какво ни подготви Холивуд през септември?

Кайли Миноуг беше в Лондон за премиерата на новия си филм Holy Motors, който  ще излезе следващата седмица в Англия, а в САЩ ще почакат с месец повече. Филмът е хит на фестивала в Кан – истински шедьовър, който ще ви завърти главата, а Кайли е страхотна в него, както винаги.

Големият удар за тази седмица в Англия е Dredd, който не е точно римейк на лентата на Силвестър Сталоун от 1995. Това е напълно обновен трилър, базиран на същата поредица комикси, изненадващо интелигентен блокбастър, който оглавява класациите в Обединеното кралство вече няколко седмици.

И Кайли Миноуг подкрепи Кейт Мидълтън

Певицата Кайли Миноуг подкрепи херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън за скандала с голите й снимки, които бяха разпространени в прес...

В същото време имаме Killing Them Softly – трилър за язвителен убиец от 70-те, в който се обединяват Брад Пит и австралийският режисьор Андрю Доминик.  Новините около Пит не спират дотук – стана ясно, че звездата му отново ще изгрее и във филм, който е базиран върху книгата IBM за Холокоста – става въпрос за компютърна компания, която е на страната на нацистите.

Но най-голямата новина на седмицата е появата на дългоочакваният трейлър на The Hobbit: An Unexpected Journey – първата част от новата трилогия на създателите на „Властелинът на пръстените”. По всичко личи, че това ще е още един завладяващ филм със невероятни ефекти и внимателно подбран актьорски състав, за който ще трябва да почакаме едва до 14-ти декември. Междувременно феновете могат да посетят официалния сайт, където могат да променят трейлъра и да изберат от пет възможни финала.

За тези от вас, които искат малко бягство, могат да видят новия трейлър на You may not kiss the bride, който започва сладникаво, след това изведнъж се преобразува в леко смахнат трилър с Вини Джоунс, което обещава да бъде наистина забавно, въпреки притеснителната поява на Роб Шнайдър. Примиерата е тази седмица в Америка.

За любителите на по-сериозни развития е независимият криминален трилър – Hard Boiled Sweets, в който има корумпирани ченгета и група бандити, като и двете страни се опитват да вземат куфар пълен с пари. В тази продукция ще видим много нови и свежи лица, както и ветерана Пол Фриймън и Иън Харт (Хари Потъп). Засега има ограничени прожекции, а пълната поява се очаква следващата седмица.

Холивуд е вече тесен за Брад Пит

Холивуд е вече тесен за таланта на Брад Пит и актьорът е твърдо решен да разшири влиянието на своята безгранична харизма.Брад сериозно ...

Редактор: Ина Попова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com