Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво се случва? Ето с какъв статус избухна Евгени от "Ергенът"

12 май 2023, 22:01 часа

Ако има човек в България, който успя да обедини чалга фенките и интелектуалките, то това определено е Евгени от "Ергенът", който се оказа еднакво привлекателен за представителките на всички общности в страната.

Вижте още: Елена с разтърсващи думи в "Ергенът", заслужи ли си ги Евгени? (ВИДЕО)

Най-желаният пианист в България, за чието сърце се борят със зъби и нокти участничките в шоуто, обаче успя да притесни феновете си със загадъчен статус, от който лъха драматизъм.

Ето какво написа Евгени във Facebook страницата си:

"Днес се чувствам тотално смачкан. Благодарен съм за здравата основа, която имам в живота си и ме подкрепя в добри и лоши моменти."

Притеснени последователи на пианиста го заляха с окуражаващи коментари: "Имате много хора, които дори не познавате, които ви обичат и се грижат за вас - носите ни такава радост с таланта и музиката си - благодарим ви за това, което правите", "Смело напред и нагоре! Лошото минава, доброто също и така... отново и отново! Важно е през всичко, през което преминаваш, да не губиш вяра, че слънцето отново ще изгрее!", "Когато имаме благодарно сърце, можем да видим много благословии, където и да отидем, но най-важното е, Evgeny Genchev е да не губим Надежда! С Божията помощ идват красиви времена", гласят част от утешителните послания към пианиста.

Вижте още: Участнички в "Ергенът" пропяха чалга и нападнаха дискотеките (СНИМКИ)

Феновете на шоуто се питат дали причината за трудния период, през който очевидно преминава Евгени, не е именно някоя от последните три финалистки в "Ергенът" - Елена, Микаела или Валерия?

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес