Калин Вельов и Тумбаито превземат римския град Деултум

11155
Калин Вельов и Тумбаито превземат римския град Деултум

Тази събота, 27 юли Летният тур на „Бургас 2019“ ни отвежда в античния град Деултум. Калин Вельов и неговата група Тумбаито застават зад Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа в четвъртото от поредицата летни събития в тринайсетте общини от Бургаска област.

Горещи летни ритми, дръм шоу, танци под открито небе …сред руините на древно римско селище – това определено не се случва всеки ден, но ще се случи тази събота, в рамките на Burgas 2019 Summer Tour (www.Summer2019.Burgas.bg) Археологическият резерват Деултум се намира на 15 км от Бургас, на територията на Община Средец. До него може лесно да се стигне с кола, като специално за случая ще бъде обособена зона за паркиране. И този път до мястото на събитието ще има осигурен и безплатен транспорт от Бургас.

Калин Вельов стана татко в Деня на детето

Днес 1юни в 16, 31 часа Калин Вельов стана татко на момиченце. Дъщеричката на Калин и половинката му Диана ще се казва Карина. Тя е в...

ВАЖНО: С оглед на по-добрата организация и удобство на пътниците, всеки, който избере този начин на придвижване, ще трябва предварително да се снабди с билет, който да представи при качване в автобуса. Билетът е БЕЗПЛАТЕН и има за цел единствено да гарантира мястото ви в автобуса както на отиване, така и на връщане. С билети може да се снабдите от днес до 17 часа на 26 юли /петък/ в сградата на Община Бургас (ул. „Александровска“ 26), стая 208/210, както и в Туристически информационен център (на входа на подлеза на Операта). И този път автобусите ще тръгват от Областна управа – Бургас. Часът на тръгване е 19:00, а връщането - веднага след концерта – в 22.00 часа.

Всички събития, включени в програмата на Burgas 2019 Summer Tour, са с вход свободен.

Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от 13-те общини в област Бургас. Повече информация ще намерите на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/Burgas2019.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com