Калки и Нел на втори по ред елиминации в Музикална академия

32132
Калки и Нел на втори по ред елиминации в Музикална академия

Коцето Калки, Нел и Георги ще се надпяват на концерта за елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. След първото изпълнение журито има право да спаси един от тях, останалите двама ще се борят в пряк музикален дуел за оставане в шоуто.

Кичка Бодурова ще открие концерта с изпълнението на песента “Моя страна, моя България”, което бе определено от зрителите за най-доброто изпълнение на миналата седмица. Тя бе предизвикана от младата джаз певица Рут Колева на музикален дуел, който не се състоя, защото Кичка е убедена, че това е под нивото й на утвърден изпълнител.

Криско към Нел: Като ме харесваш, к'во се прайш на луда

Рапарът Криско "нападна" красивата Нел тази вечер в "Музикална академия" по TV7.  Късно през нощта той буквално нахлу в нейното л...

Тримата номирани Калки, Нел и Георги бяха поставени пред трудната задача сами да решат с каква песен да се борят по време на елиминациите. След дълги разговори Коцето Калки послуша съвета на колегите си Стенли и Етиен и избра за свое първо представяне парчето на U2 – One. Ако не бъде спасен от журито Калки е подготвил българския хит “Сбогом” на Сигнал.

Калки определено се чувства виновен, че е номинирал Нел, която той сам определи като един от добрите изплънители в академията. Тя приема номинацията сравнително спокойно, още повече, че за нея това е втори опит в битка на елиминации. Нел ще изпълни песента на Jennifer Hudson - One night only. В случай, че журито не я спаси тя е подготвила да се бори с песента на Whitney Huston - I have nothing. Нейн защитник ще бъде напусналия академията Любо Христов. В резултат на зрителския вот Нел е класирана на 7-ма позиция и разполага със седмичен бюджет от 1000лв, който ще може да използва при оставане в академията.

Георги ще бъде защитаван по време на концерта от Катето Евро. Той е подготвил песента на John Legend - So high, което е едно от любимите му парчета. Според самия Жоро това ще бъде най-силното му изпълнение, защото много му отива на тембъра и дори е леко притеснен, че всичко което изпее след това ще бледнее. Георги се чувства подтиснат и е единственият силно притеснен от предстоящите елиминации, тъй като е неговата първа битка за оставане в шоуто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com