Камерън Диас: Всяка жена изпитва сексуално привличане към друга жена

95745
Камерън Диас: Всяка жена изпитва сексуално привличане към друга жена

Холивудската дива Камерън Диас направи на пух и прах илюзиите на силния пол. 41-годишната актриса разкри, че всяка жена в живота си рано или късно изпитва сексуално привличане към друга жена. Камерън официално не е лесбийка, но смята, че този интерес е вроден у нежния пол. Затова и съвсем честно си признава, че красивите жени винаги са я привличали. Но пък никога не се е страхувала от тяхната конкуренция на снимачната площадка.

ОЩЕ ЗА КАМЕРЪН ДИАС И ЖИВОТА НА ЗВЕЗДИТЕ ЧЕТИ ТУК!

Камерън Диас: Ако някой си мисли, че не са му изневерявали, просто не знае кога е станало

Камерън Диас не би се примирила с изневяра и веднага би напуснала неверника. Актрисата сподели отношението си към изневерите, докато п...

"Не съм ревнива, но смятам, че жените са много красиви, казва тя пред Glamour. - Мисля, че всяка жена рано или късно се чувства сексуално привлечена от друга жена. Напълно естествено е да ценим красотата на нежния пол".

За филма "Другата жена", който трябва да се появи по големите екрани идното лято, Камерън Диас дели снимачната площадка със сексбомба от калибъра на Кейт Ъптън. И това е истинско предизвикателство за 41-годишната блондинка, която обаче по никакъв начин не ревнува партньорката си.

Камерън Диас иска да остарее естествено и елегантно

41-годишната актриса Камерън Диас признава, че в миналото си е правила процедури с инжектиран ботокс за изглаждане на кожата на лицето,...

"Хората постоянно ме питат дали не се притеснявам от факта, че вече съм на сериозна възраст и ще ми е трудно да се преборя за интересни роли, коментира още тя. - А истината е, че за една актриса най-добрите роли идват точно на тази възраст. Наивните девойки вече не са толкова интригуващи за зрителите, колкото бяха някога. Когато аз ги играех, докато бях много млада".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com