Кейт Мос се пречиства в Турция

8990
Кейт Мос се пречиства в Турция

Кейт Мос се подложила на детоксикация в Турция.

Манекенката, която често е снимана да пуши или да се наслаждава на чаша шампанско, оцелява на сок, свежи билки и ежедневни клизми в рамките на лечението си. 39-годишната моделка се подложила на едноседмична програма в град Бодрум, която включва още тренировки с пилатес, йога и стречинг.

Кейт Мос похарчила 50 000 паунда за домашен бар

Манекенката Кейт Мос похарчила 50 000 паунда, за да инсталира бар в жилището си. 39-годишната красавица, която е омъжена за рокера Дже...

Програмата за детоксикация LifeCo струва 3500 паунда и помага на Мос да свали килограми, като тя вече успяла да стопи повече от два килограма, пише БГНЕС.

"Кейт се е подлагала на детоксикация тук преди и свали три килограма и половина, тя много хареса програмата. Тя истински се наслаждава на факта, че е здрава, яде чиста храна и не пие и макар гимнастиката да не е в природата й, харесва йогата. Кейт се чувства умствено и физически пречистена и твърди, че кожата и очите й изглеждат вече много по-светли и ясни", разказа запознат източник пред британския в. "Дейли Мирър".

Макар да се е съсредоточила върху програмата за детоксикация, Кейт намира време да посети и близките плажове и била засечена да събира слънчеви лъчи между лечението си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com