Кейти Пери отново се е разделила с Джон Майер

7952
Кейти Пери отново се е разделила с Джон Майер

Певицата Кейти Пери се е разделила с приятеля си Джон Майер за трети път.

Изпълнителката прекъсна връзката си с него след две седмици романтика през август миналата година. След това двамата се събраха, но през октомври отново се скараха. Въпреки това приятели на Кейти казват, че двамата се привличат много силно и скоро отново ще станем свидетели на примирие.

Кейти Пери пише автобиографична книга

Кейти Пери е подписала договор за 3,2 милиона долара за издаването на автобиографична книга. Книгата на американската поп звезда ще се...

Източник, близък до двойката, потвърди пред UsMagazine.com, че те отново са скъсали. "Тъжно е, но нещата все още не са приключили", загатна той. Друго вътрешно лице намекна, че Кейти иска да се събере отново с него, казвайки, че тя е оставила вратата отворена, а причината за кавгите е работата, върху която се е фокусирала в момента, съобщи БГНЕС.

След развода си с Ръсел Бранд певицата не възлагала големи надежди на нови връзки, но Джон Майер определено променил начина й на мислене. 28-годишната брюнетка беше в неговата компания на наградите "Грами", както и на встъпването в длъжност на президента Обама. Двамата били забелязани и на няколко вечери с родителите на Кейти в Лос Анджелис, а коледните празници прекарали в Санта Барбара отново с роднините на певицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com