Койна Русева ще дефилира на фестивала в Кан

41922
Койна Русева ще дефилира на фестивала в Кан

Една от най-популярните и обичани български съвременни актриси Койна Русева ще посети емблематичния филмов фестивал в Кан.

На 19 май, тя ще дефилира по прочутия червен килим като представител на страната ни в партньорство с най-луксозното уиски в света CHIVAS REGAL – основен партньор на един от най-впечатляващите кино форуми за годината. Българската звезда ще бъде придружена в пътешествието си до френската ривиера от журналиста Михаил Дюзев.

Койна Русева прегърна котарак за кампанията „Вземи ме вкъщи“

Новият герой на кампанията за осиновяване на домашни любимци „Вземи ме вкъщи“, организирана вече трета година от „Че...

Койна Русева ще се потопи в неповторимата атмосфера на фестивала заедно със свои колеги от цял свят в търсене на пресечни точки и бъдещи творчески колаборации. Вдъхновени от CHIVAS REGAL, големи имена от кино индустриите на 5 континента ще споделят своя опит и бъдещи планове. Тази година Койна Русева ще може да разчита на силното участие на българския филм „Скъпа моя нощ“ на режисьора Камен Калев, както и родния късометражен “Janne of love”, копродукция с Финландия, селектиран в The Short Film Corner.

Всяка година, ексклузивният партньор на фестивала CHIVAS REGAL представя и партньорството си с Film Aid. Хуманитарната организация има образователна цел и нейна мисия е да съживява надеждата в кризисни региони, бежански лагери както и да достига до социални групи в неравностойно положение по цялото земно кълбо. Основана през 1999 г. по време на Балканската криза, Film Aid работи в тясно сътрудничество с Агенцията за бежанци на Организацията на обединените нации (UNHCR) и много други световни хуманитарни организации за разпространението на кино изкуството, което информира, вдъхновява и съживява волята за действие и промяна на повече от 1 милион души.

Основен акцент в програмата на тазгодишното издание на фестивала е и „Вечерята на кино творците“, организирана от CHIVAS REGAL и FINCH&PARTNERS. Тя е посветена на международното сътрудничество и събира най-големите имена на световното кино, а гост за първи път тази година ще бъде и носителят на Оскар Алфонсо Куарон.

Очарователната и талантлива българска актриса Койна Русева ще бъде отново в България на 22-ри май, за да сподели ексклузивното си преживяване и да разкаже любопитни истории от 67-мото издание на най-престижния кино фестивал на планетата.

Актрисата Кери Уошингтън роди момиченце

Красивата актриса Кери Уошингтън има огромен повод за радост – тя вече си имат дъщеричка, съобщава People. Смята се, че бебето се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com