Колин Фарел почти се убил от пиене

24021
Колин Фарел почти се убил от пиене

Колин Фарел разбрал, че трябва да спре да употребява алкохол през 2005 година, когато тялото му започнало да се предава и актьорът усетил, че не му остава много живот.

Колин Фарел почти се погребал от пиене.

Колин Фарел е луд фен на йогата

Колин Фарел обича йогата – нещо, което изненадва дори самия него. 36-годишният актьор, който в миналото имаше проблеми с алкохол...

Звездата от "Дявол на доброто", който се бори със зависимостта си от алкохола и наркотиците с години, решил да се „изчисти” и постъпил в клиника в Антигуа през 2005.

"Очевидно е, че не съм доктор, но не ти трябва медицинска диплома, за да разбереш, че тялото ти започва да се предава. Определено не мислех, че ми остава много живот", споделя холивудският секссимвол, цитиран от Контактмюзик.

"Бях достигнал до момента, когато единствените гласове, имащи някаква яснота в стаята, бяха гласовете на унищожението и заличаването", продължава Фарел.

36-годишният Колин признава, че винаги е бил склонен към пристрастяване. Още когато е бил млад, актьорът е бил завладян само от определени храни, без които не можел да живее.

Фарел си пада по емоционалните роли

Актьорът Колин Фарел сподели, че обича да играе емоционални роли във филмите си. 36-годишната звездата призна, че страшно много харесв...

"Още като малък си бях пристрастен. Не се шегувам, човече – можеш да попиташ майка ми. Пристрастявах се към всичко, което ме караше да се чувствам добре."

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com