Кристен се крие зад полата на мама

7108
Кристен се крие зад полата на мама

Кристен Стюарт намери убежище при родителите си в Калифорния, след като се изнесе от общия й дом с Роб Патинсън в Лос Анджелис.

Звездата от филма „Здрач”, която скоро призна, че е изневерила на дългогодишната си половинка с режисьора Рупърт Сандърс, е потърсила помощ при мама Джулс Стюарт, след като и двамата с Патинсън напуснаха общото си жилище.

„Родителите й смятат, че Кристен много се е изложила с постъпката си и не винят Роб, че не й се обажда. Това не е Кристен, която те познават”, разказва източник пред US Weekly.

22-годишната Стюарт е помолила и колежката си Джоди Фостър, с която си партнират във филма „Паник стая”, за съвет, предаде Контактмюзик.

„Веднага щом разбра за случилото се, Джоди се обади на Кристин и й предложи подкрепа. Те двете станаха много близки и Фостър е нещо като втора майка за Стюарт”, разказа запознат източник.

„Джоди много обичаше Роб и е разочарована, че Кристен му е изневерила. Въпреки че младата актриса е само на 22, все още е млада, а, за съжаление, хората правят грешки в живота си. Според Джоди случилото се ще направи Кристен по-зрял и мъдър човек”, допълни източникът.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com