Кристен Стюарт официално се извини за изневярата

17856
Кристен Стюарт официално се извини за изневярата

Американската актриса Кристен Стюарт, която нашумя с участието си във филма "Здрач", призна, че е изневерявала на приятеля си Робърт Патисън с режисьора на последния си филм "Снежанка и ловецът".

22-годишната актриса, която спечели най-много пари в Холивуд през 2011 според списание "Форбс" - 34.5 млн. долара, призна пред списание "Пийпъл", че е изневерила на приятеля си, с когото е от 4 години. 26-годишният Робърт Патисън е неин екранен партньор в "Здрач".

"Наистина съжалявам за неприятностите, които съм причинила на близките си и на всички засегнати" от това, каза актрисата, чийто последен филм "Снежанка и ловецът", препълни залите при излизането си през юни.

"Тази моментна грешка застраши най-важното нещо в живота ми, човека, когото обичам и уважавам, Роб. Аз го обичам, обичам го и съжалявам", добави тя.

В свое собствено комюнике режисьорът Рупърт Сандърс, с когото Кристен Стюарт изневери, казва, че е "дълбоко потресен" от мъката, която е причинил на съпругата си - 33-годишната манекенка Либърти Рос и на двете им малки деца.

"Моята чудесна съпруга и прекрасните ми деца са всичко, което имам на света. Обичам ги от цялото си сърце. Моля се да успеем да преодолеем тези изпитания", пише британският режисьор.

Редактор: Калина Здравкова

Кристен и Робърт правили див секс в "Здрач"

В последната част на сагата "Здрач" Кристен Стюарт се е отдала на "див секс" със своя партньор Робърт Патинсън. Наложило се е режисьо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com