Къчър разкри истинското си име

6403
Къчър разкри истинското си име

Не е тайна, че в шоубизнеса често звезди променят рождените си имена, за да имат по-запомнящи се сценични такива. Пример за това са Мерилин Монро, Мадона, Елтън Джон, Бруно Марс,  Антонио Бандерас и много други.

Но може би не знаете, че всъщност Аштън Къчър не винаги се е казвал Аштън. Той реши да разкрие това на сцената на наградите "Изборът на тийнейджърите", които се състояха в неделя.

Мила Кунис запозна Аштън с родителите си

Мила Кунис запознала Аштън Къчър с родителите си миналата седмица. Двойката била забелязана да се разхожда в Лондон в събота с майката...

35-годишният актьор призна, че се чувства "като измамник" и реши да обяви, че истинското му име всъщност е Крис. Къчър сподели това, получавайки отличието Ultimate Choice.

"Ок, ще бъда честен, това сякаш е дядовската награда. На първо място, нямаше да имам кариера, ако не бяхте вие, моите фенове. Нямаше да мога да направя всичко това без вас. В Холивуд ти се налага да пазиш много вътрешни тайни, за да се развива кариерата ти. Всъщност, дори не се казвам Аштън. Аштън е моето второ име, първото е Крис и винаги е било. Промених го, когато бях на 19 години и станах актьор. Има някои наистина невероятни неща, които научих, когато бях Крис и искам да ги споделя с вас, защото мисля, че те ми помогнаха да бъда днес тук с вас. Едно от тях е, че трябва да съм секси“, сподели 35-годишният актьор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com