Лана дел Рей с нов саундтрак за фентъзи приключението Господарка на злото

29613

Новата песен на Лана дел Рей “Once Upon a Dream“ беше представена по време на церемонията за връчването на музикалните награди „Грами“ с ново видео от дългоочаваното фентъзи приключение "Господарка на злото".

Забележителната интерпретация на популярната класическа мелодия от филма „Спящата красавица“ на Disney е записана от певицата и композитор Лана дел Рей специално за саундтрака на филма. 

"Таймс" определи Анджелина Джоли за главен борец за мир през 2013 г.

Анджелина Джоли бе обявена за главен борец за мир от британския вестник "Таймс", предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Изданието отбеляз...

В "Господарка на злото", който излиза в кината на 30 май, феята орисница Злодеида (Анджелина Джоли) е красива и невинна млада жена, станала жертва на безмилостно предателство, което превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти и да защити народа си, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Докато Аврора (Ел Фанинг) расте, тя се озовава в центъра на кипящ конфликт между Горското царство, което е възпитана да обича, и кралството на баща й, което е нейното наследство. Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в земите им и решава да предприеме крайни действия, които ще променят двата свята завинаги.

В "Господарка на злото" участват още познатият от „Сектор 9“ и „Елизиум“ Шарлто Копли, Сам Райли („По пътя“), Имелда Стонтън (кинопоредицата „Хари Потър“), Джуно Темпъл („Тримата мускетари“, „Черният рицар: Възраждане“) и др.

Продукцията е режисьорски дебют на Робърт Стромбърг, продуцент е Джо Рот, а изпълнителни продуценти са Анджелина Джоли, Дон Хан, Мат Смит, Палак Пател и Сара Брадшоу. Сценарият е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са „Красавицата и звярът“, „Цар Лъв“ и „Алиса в страната на чудесата“.

  "Господарка на злото" излиза на 30 май 2014 г. в кината на 3D.

Замръзналото кралство със Златен глобус

Олаф и неговата дружина извоюваха награда „Златен глобус“ на "Замръзналото кралство" за най-добър анимационен филм на 2013...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com