Лавин и Крьогер - годеж, 7 дни след първия секс

10568
Лавин и Крьогер - годеж, 7 дни след първия секс

Фронтменът на алтърнатив бандата Nickelback Чад Крьогер и поп рок певицата Аврил Лавин се сгодили едва 7 дни, след като станали интимни.

На 8 август 37-годишният Крьогер предложи брак на 27-годишната Лавин с класически ритуал - падане на колене и поднасяне на 14-каратов диамантен пръстен, припомня БГНЕС.

Изненада! Аврил Лавин и Чат Крюгер се сгодиха

Аврил Лавин изненада феновете си, обявявайки годежа си с рок музиканта от Nickleback Чат Крюгер. Изпълнителката на хита „Sk8er B...

Това станало по време на романтично пътешествие до Мексико, като Лавин приела офертата моментално. Новината се завъртя цели 2 седмици по-късно, като дотогава практически никой не знаеше, че двамата са интимни. Датата на сватбата още не е уточнена. Едно обаче е сигурно - церемонията ще се състои в Канада, родина и на двамата музиканти.

"С Аврил се запознахме през март, по време на записи в студиото. Но започнахме да излизаме чак на 1 юли, националният празник на Канада. Не очаквайте да ви кажа точната дата, когато за пръв път спахме заедно, но бихте могли и сами да я пресметнете, ако ви кажа, че й предложих брак 1 седмица по-късно", разказва през смях Крьогер пред списание People.

"Много сме щастливи! И двамата сме на мнение, че сме създадени един за друг. Допълваме се във всичко - в музиката, във веселбата, в леглото. Нямаме търпение да заживеем заедно като семейство".

Аврил Лавин вече харесва жени?

Рок и поп певицата Аврил Лавин бе забелязана на плаж в Мексико да интимничи и флиртува с... момиче. По сведения на очевидци, отношени...

Бракът с Крьогер ще бъде втори за Лавин. До 2010 г. тя бе женена за колегата си музикант Дерик Уибли, като бракът им продължи 4 г. След развода певицата излизаше в продължение на 2 г. с Броуди Дженър, но в началото на тази година се раздели и с него.

Лавин настояваше да узаконят връзката с брак, но отговорът на Дженър бе, че още му е рано и би искал първо да си поживее.

Редактор: Мая Боева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com