Лейди Гага защитава прегрешилата Кристен Стюарт

5863
Лейди Гага защитава прегрешилата Кристен Стюарт

Скандалната певица Лейди Гага удари едно рамо на прегрешилата Кристен Стюарт и призова медиите да я оставят намира. Изпълнителката на "Poker Face", която скоро ще дойде в България за своя концерт, явно влиза в положението на холивудската актриса, чието положение и реноме никак не е розово.

Звездата от "Здрач" забърка любовен скандал, след като бе заснета да прави страстен секс с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Разгорещените снимки в колата му злепоставиха, както неговата съпруга и двете му деца, така й приятелят на актрисата Робърт Патинсън. Двамата, които са екранни половинки в сагата "Здрач" никога не са потвърждавали официално връзката си, но след изневярата на Кристен Патинсън призна, че е унизен и с разбито сърце, предаде Контактмюзик.

Скандалната Лейди Гага била толкова развълнувана от тежкото положение на Кристен и Роб, че публикувала съобщение в Туитър, в което призовава всички да ги оставят да разрешат взаимоотношенията си на спокойствие. Певицата споделя публично пред многомилионните си почитатели, че се надява всичко между двамата актьори да се нареди.

Редактор: Калина Здравкова

Патинсън бил смазан от изневярата

Изневярата на Кристен Стюарт разбила сърцето на Робърт Патинсън, предаде БГНЕС. Актьорът се чувствал унизен от изневярата на приятелка...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com