Лео и Део обикалят София с колите на David Guetta

52566
Лео и Део обикалят София с колите на David Guetta

Очаквано добрата комбинация - Лео и Део са готови с най-новото видео „Дай газ”, което е втората лента в света след David Guetta, за чиято реализация са предоставени градските електромобили Twizy.

Видеото вече можете да видите в ТУК. От днес песента ще се завърти и по радиостанциите, а следващата седмица ще бъде представена и официално по музикалните телевизии.

След успешните „Целият свят” и „ 4D” заедно с Рафи и Играта, които лятото слушахме с наслада по цялото черноморие, в момента двамата изпълнители загряват зимния сезон с „Дай Газ”, като казват на публиката, че и зимата е сезон изпълнен със забавления и време за обиколки на света с любимите приятели. За целта режисьорът Bashmotion и дуото кръстосват софийските улици под звуците на „Дай Газ” и пресъздават едно позитивното и веселяшко настроение.

Музиката и аранжиментът са дело на Бате Пешо от Studio Buster. В написването на текста участие взимат Леонардо Бианки, Деян Славчев и Бате Пешо. Песента е продуцирана от Renault bulgaria, с чието любезно съдействие са предоставени и електромобилите във видеото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com