Мадона призна, че е била в леглото на Доналд Тръмп

19998
Мадона призна, че е била в леглото на Доналд Тръмп
Снимка: Getty Images / Guliver

Мадона направи предложение на Шон Пен, разкри, че е попадала в леглото на Доналд Тръмп и отново предложи да спи с всеки, който е гласувал за съперничката му Хилари Клинтън на президентските избори в САЩ.

Всичко това тя направи по време на благотворителен търг в Маями в полза на нейния фонд Raising Malawi (Възраждащи се Малави), който подпомага децата на тази африканска държава. За него съобщиха местни медии.

Най-впечатляващото и неочаквано изпълнение бе предложението й към бившия й съпруг Шоп Пен отново да се ожени за нея, макар и за определена сума – 150 000 долара. Актьорът радостно се съгласил, но нямал сумата за предлагания лот. В замяна на това обаче се качил на сцената, допълзял до краката на Мадона под звуците на сватбения марш, след което й сложил белезници. Последва реакцията на Мадона, посрещната с взрив от аплодисменти: „Имаше много такива моменти в нашия живот. Аз все още го обичам!“

Мадона обеща орален секс на всеки, който гласува за Хилъри Клинтън (ВИДЕО)

Мадона обеща орален секс на всеки, който гласува за Хилъри Клинтън. 58-годишната певица направи обещанието от сцена в Ню Йорк. „...

Мадона обаче не спря дотук. Тя остро критикува новоизбрания президент Доналд Тръмп, заявявайки, че е готова да окаже сексуални услуги на онези, които са гласували за Хилари Клинтън. Певицата призна, че веднаж е била в леглото на Тръмп, но само за една фотосесия за списание.

Отделно Мадона потанцува върху коленете на един от гостите и излезе на цената с клоунско облекло за поредното си изпълнение.

На сцената се появи и синът й Дейвид Банда, когото тя осинови в Малави. Момчето върна гостите към целта на мероприятието – събиране на средства за децата от неговата страна. И така на търга бяха събрани 550 000 долара, платени за картина на Трейси Емин от личната колекция на певицата, плюс 140 000 долара едноседмична почивка в имението на Леонардо ди Каприо в Палм Спринг, както и суми от други лотове.

Сред гостите пък можеха да се видят Парис Хилтън, Адриана Лима, Къртни Лав и други звезди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com