Мадона призована пред руски съд

5776
Мадона призована пред руски съд

Кралицата на поп музиката Мадона беше призована да се яви в съд в Русия заради обвинения, че е нарушила стриктните закони в страната, забраняващи насърчаването на хомосексуалността.

Срещу Материалното момиче беше заведено дело за 10,5 милиона долара от активисти в Санкт Петербург след концерта й в града през август. Зрителите получиха розови гривни, с които да изразят подкрепата си за общността на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните. Това накара 10 членове на Съюза на руските граждани, Народното сдружение и партия Нова Велика Русия да заведат дело срещу певицата.

То беше внесено в съд в Санкт Петербург тази седмица и Мадона беше призована да пристигне в Русия, за да се яви на съдебното заседание. Според британската телевизия Скай Нюз обаче е малко вероятно поп звездата да присъства на заседанието и ще се наложи да плати глоба за отсъствието си.

Редактор: Десислава Симова

Гай Ричи се сгоди

Гай Ричи, който е и бивш съпруг на поп певицата Мадона, се е сгодил за приятелката си, манекенката Джаки Ейнсли, разкриват американски ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com