Мадона скандализира с оръжие на сцената

4899
Мадона скандализира с оръжие на сцената

Скандалната поп певица Мадона отново намери начин да се превърне в център на вниманието. Този път звездата наруши забраната на шотландската полиция за използване на бутафорно оръжие на сцената, въпреки апела към нея да не го прави.

Това стана на концерта на поп дивата в столицата на Шотландия Единбург. Очакваше се, че ако Мадона наруши забраната, концертът ще бъде прекратен. Това обаче не стана. Певицата и танцьорите й използваха на сцената оръжие, макар и бутафорно, но въпреки това охраняващите шоуто униформени не реагираха. Преди концерта шотландската полиция се обърна с призив към Мадона да не изнася оръжие на сцената.

Вбесени фенове на Мадона сипят жупел по България и Румъния

Почитатели на Мадона позеленяха от яд, след като поп легендата съобщи, че отменя участието си в Австралия. Потребители на Туитър дори...

"Използването на бутафорно оръжие от страна на Мадона и екипа й е проява на лош вкус, а на фона на случилото се в Колорадо - проява на глупост", заявиха от организацията "Майки против огнестрелното оръжие", визирайки инцидента при който 25-годишният Джеймс Холмс разстреля в киносалон 15 зрители, дошли на премиерата на най-новия филм за Батман "Тъмният рицар: Възраждане".

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com