Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Маги от "Ергенът" с разтърсващи признания за майката на Алек

27 май 2024, 15:30 часа

След финала на сезон три  на "Ергенът" интересът към Надежда и Магдалена не спира. Останали разочаровани от финалното решение на Алек Младенов, двете споделиха за емоциите си от преживяното, а Маги разкри и какво мисли за майката на ергена Ксения.

Още: Маги от "Ергенът": Алек ми отне всички спомени, които исках да запазя (СНИМКИ)

Мнението на Магдалена

Според Магдалена Томова Алек е имал сценарий, по който е взимал решенията си в предаването. Категорична е, че самото шоу няма сценарий, но блондинката смята, че Алек се е оплел в собствена версия. "Според мен той в самото начало може би е влязъл в предаването с идеята да не избере. Според мен майка му също е била запозната с този сценарий. Той по този начин може и да е успокоил родителите си. Според мен те не са били съгласни с неговото участие там. Това е мое мнение." – обясни Маги.

СНИМКИ: "Ергенът" приключи, но тези две дами никой не може да ги забрави! 

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Виктор Стоянов изрази мнението си за "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Тя смята, че Алек е получил разрешение от родителите си да участва, като е казал, че няма да избере нито една от участничките. След като втори път изгледала финалния епизод, блондинката забелязва, че погледът и усмивката на ергенът се променят след появата на майка му и той се е "превърнал в друг човек". "Тя се изплаши, че сценарият не върви по план" – каза Маги за Ксения в популярен подкаст в интернет. 

СНИМКИ: "Ергенът" приключи, но тези две дами никой не може да ги забрави! 

Снимка: Ергенът/Facebook

СНИМКИ: "Ергенът" приключи, но тези две дами никой не може да ги забрави! 

Още: Маги от "Ергенът" показа коя е сестра ѝ (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес