Мариана Попова най-сетне получи годежен пръстен

28458
Мариана Попова най-сетне получи годежен пръстен

Още вчера стана ясно, че една от съквартирантките в къщата на ВИП Брадър ще получи предложение на брак във вечерта на номинациите. Оказа се, че късметлийката е певицата Мариана Попова.

ВИП Брадър даде уникална възможност на приятеля на Мариана - Ханес, да сбъдне мечтата й, като й предложи брак пред цяла България. С рядък диамантен пръстен, в романтична беседка в двора на Къщата, италианецът изненада половинката си, която от известно време страда заради раздялата им.

Пръстен и предложение за брак в къщата на ВИП Брадър

Тази вечер една от участничките ще получи предложение за брак и се предполага, че Мариана Попова ще е щастливката. Оказва се, че има мн...

След почти петгодишна връзка Ханес събра смелост и се обърна към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима. ВИП Брадър организира за влюбената двойка най-романтичното предложение за брак в ефир пред очите на цяла България.

Без Мариана да подозира каквото и да е, тя бе извикана в двора на Къщата, където с огромна изненада откри мъжа на живота си, който я очакваше с вечеря на свещи и мечтания от всяка жена диамантен пръстен. Уникален брилянт (0,31ct.), с най-белия цвят при диамантите и антураж от два по-малки брилянта в бяло злато, придружи предложението на Ханес, предаде БЛИЦ.

Докато Мариана преживява мечтата си в шоуто, останалите Съквартиранти се готвят за поредните номинации. След като в понеделник Юлиан определи Къци и Орлин за капитани на отборите за номинационните игри, двамата събраха отбори и играха "Стани богат" в Къщата. Отборът на Орлин победи и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто. Като глава на Къщата.

Фънки: Орлин е шлякано дупе и се продава

Фънки загуби в музикалната задача, която ВИП Брадър даде на съквартирантите, и трябваше да спи в двора. Той не можа да преглътне наказа...

Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер определи еднолично Мариана, като втори номиниран Съквартирант. След таен вот в Изповедалнята най-много гласове за номиниране от ВИП-овете получи Златка - третата знаменитост, която ще се бори за оставане в шоуто в понеделник. Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата.

Да коментират номинациите на живо в студиото на Ники Кънчев гостуваха изгоненият в понеделник Юлиан Константинов, Тити Папазов, Лара Златарева и Диана Любенова.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com