Меган Фокс и Линдзи Лоън конкуренция за ролята на Елизабет Тейлър

25943
Меган Фокс и Линдзи Лоън конкуренция за ролята на Елизабет Тейлър

Меган Фокс е получила предложение да изпълни ролята на Елизабет Тейлър в телевизионния филм "Елизабет и Ричард: Любовна история", съобщи E! Online. Фокс се прочу с участието си в първите два филма от поредицата "Трансформърс" на режисьора Майкъл Бей. Според продуцентите на "Елизабет и Ричард" с Фокс вече се водят преговори.

Преди бе съобщено, че като евентуален изпълнител на ролята се разглежда и Линдзи Лоън. Продуцентите не изключват възможността от сътрудничество и с други звезди. При всички положения името на актрисата, която ще пресъздаде образа на легендарната Елизабет Тейлър, ще стане ясно скоро, тъй като през пролетта снимките на телевизионния филм трябва да започнат.

Линдзи Лоън ще играе Елизабет Тейлър

Линдзи Лоън ще се превъплъти в образа на легендарната Елизабет Тейлър в телевизионния филм "Елизабет и Ричард: Любовна история" ("Eliz...

В "Елизабет и Ричард: Любовна история" ще се разказва на първо място за отношенията между Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън.

Двамата актьори два пъти сключват брак - от 1964 до 1974 г. и от 1975 до 1976 г. Двойката често се снима заедно във филми. Сред тях са "Клеопатра" и "Кой се страхува от Вирджиния Улф". БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com