Меган Маркъл иска да определи бебето си с неутрален пол

11421
Меган Маркъл иска да определи бебето си с неутрален пол
Снимка: Getty Images/Guliver

Приветствана като глътка свеж въздух в задушната институция, съпругата на принц Хари Мегън Маркъл е настроена да тества границите на желанието на британската монархия да се модернизира, когато първото им бебе се появи на бял свят този месец.

Новите идеи на Меган вече будят смесени чувства още по време на бременността ѝ. Начинът, по който тя възнамерява да отгледа бебето, което ще бъде на седмо място да наследи трона, само ще увеличи вниманието на обществеността.

Предлагат милиони на Меган Маркъл за двуминутна поява в сериал

Производителите на NBC Universal са готови да предложат на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, огромна сума, за да стане част от епиз...

„Мейл он сънди“ съобщи, че Меган вече е нарушила кралската традиция, като е назначила свой собствен екип за раждането без "мъжете в костюми" – имат се предвид гинеколозите, работещи в кралското домакинство.

Кралското семейство рядко излиза със становища по повод на информации в медиите, но като признак за потенциален сблъсък, то отрече неотдавнашна история във „Венити феър“, че Меган иска да определи бебето си като неутрално по пол. Списанието цитира източник, близък до Меган, който казал, че двойката "вече е планирала неутрална по отношение на пола детска стая ... и това изглежда е в съответствие с идеите на Меган за това как да отглежда деца".

Говорител на двореца Кенсингтън, резиденцията на двойката в Лондон, нарече историята "напълно невярна".

Още от обявяването на бременността двойката подготвя бъдещия си дом във Фрогмор котидж в имението на кралица Елизабет II в Уиндзор срещу разходи от 3 милиона паунда (3,5 милиона евро) за обновяване.

Херцогинята от Съсекс иска да използва веганска боя, съдържаща евкалиптово масло, за да украси детската стая.

Меган Маркъл и принц Хари обещават, че няма да глезят децата си

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не искат глезят детето си. Двойката, която се ожени през май тази година, очаква пър...

Меган, която е израснала в Калифорния и е дългогодишен защитник на холистични лечения, наскоро бе забелязана при посещение на известен бутик, който предлага хомеопатични лечения за нови майки, съобщи таблоидът.

Други признаци на влиянието ѝ са твърденията, че тя я убедила съпруга си да яде по-малко месо, като се присъедини към веганската ѝ диета през седмицата.

Бившата американска телевизионна актриса и блогър на лайфстайл чувства майка си Дория Рагланд много близка и я описва като изучамащ йога свободен дух, предаде БГНЕС.

Влизането на Меган в кралското семейство беше посрещнато с оптимизъм, че нейната силата ѝ на звезда и разбирането на съвременната култура биха помогнали институцията да бъде релевантна в ерата на социалните медии и мания по знаменитости.

Но монархията трябва да върви по тънка линия, като също така остава вярна на основната си цел да служи на британската общественост, както официално, така и символично.

Защо Мегън Маркъл трябва да върне част от подаръците за рождения си ден?

Херцогинята на Съсекс, която преди дни отпразнува 37-я си рожден ден, според кралския протокол ще трябва да върне част от получените по...

Появи се напрежение, когато 37-годишната херцогиня летя до Ню Йорк за екстравагантен тридневен купон в чест на бъдещата поява на бебето, който отбеляза с приятели знаменитости, включително Амал Клуни. Има твърдения, че отвъдокеанската ѝ разходка е струвала 300 000 паунда, което породи критики.

"Абсолютното правило №1 е да не тикате под носа на британците богатството си", казва журналистът Пиърс Морган, който често критикува на херцогинята.

Също така има твърдения за напрежение в отношенията между Меган и Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, по-големия брат на принц Хари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com