Мик Джагър отива на палатка в Гластънбъри

4808
Мик Джагър отива на палатка в Гластънбъри

Мик Джагър разкри, че планира да лагерува заедно със семейството си по време на фестивала в Гластънбъри, където Роулинг Стоунс ще изнесат концерт.

Това е първият случай, в който легендарната група ще свири на най-големия фестивал на открито в света. Самият Мик Джагър писа по-рано в "Туитър": "Бързам да свиря в Гластънбъри. Имам си ботуши и палатка" - намек, че годишният фестивал е известен с това, че се провежда често в дъжд и кал.

Гага и Мик Джагър заедно във ваната, но по телефона

Скандалната изпълнителка Лейди Гага и певецът Мик Джагър тази седмица си говорили, докато певицата се излежавала във ваната, разказва б...

Сега звездата потвърди, че възнамерява да се доближи до природата, като остане да спи на палатка с близките си. "Нямам какво друго да правя през уикенда и смятам да прекарам известно време със семейството си", каза Джагър в интервю за списание "Q".

Той обясни, че ще гледа да стои далеч от големите тълпи и ще си намери спокойно място. 69-годишният вокалист категорично каза, че няма да се чувства неудобно, тъй като е натрупал доста опит в младежките си години и лесно ще се аклиматизира към палатката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес