ММА боецът Георги Валентинов и Божана Кацарова аут от Survivor

3137
ММА боецът Георги Валентинов и Божана Кацарова аут от Survivor
Снимка: Survivor

Големият финал в Survivor постепенно наближава и приключението се развива на все по-бързи обороти. Екстремната игра влезе в остра фаза, в която участниците постоянно се прегрупират, а индивидуалните им ходове стават непредсказуеми. В последните дни двама от тях отпаднаха, а още двама останаха изолирани на Острова на отшелника. Конкурентните племена "Сини" и "Червени" се обединиха, а Скритият идол беше използван по неочакван начин.

В понеделник от Survivor си тръгна ресторантьорката Божана Кацарова, след като загуби решителния елиминационен дуел. Миг разсеяност при реденето на пъзела ѝ коства мястото в приключението. Ден по-късно изгасна факлата и на ММА боеца Георги Валентинов, който беше победен в битка за ловкост и концентрация от други професионални спортисти - шампионката по кану Станилия Стаменова и футболиста Благой Георгиев. "Борих се достойно, не предадох никого. Победих себе си и създадох прекрасни приятелства. Ако можех да върна времето назад, щях да мина по същия път", каза той. С отпадането си Георги се превърна в първия член на журито, което ще определи големия победител в седмия сезон на Survivor. 

От приятели в съперници: Тино прокуди Станилия Стаменова на "Острова на отшелника" в Survivor

Битка между двама съмишленици се превърна в едно от най-тежките и емоционални изпитания в Survivor. Приключението в Доминикана сблъска ...

Опонентите му Станилия и Благой засега остават на Острова на отшелника. Към тях ще се присъедини още един участник, но отсега е трудно да се прогнозира кой ще бъде той. След сливането на племената старите коалиции се разпаднаха, създадоха се нови съглашения, а доскорошните врагове намериха общ език.

В голямото надхитряне актрисата Снежана Макавеева се опита да атакува ядрото от бившия отбор "Сини" и да привлече на своя страна екс представителите на тима "Червени" в лицето на атлета Иван Булкин, гемолога Светлослав Славчев и певицата Татяна. Оказа се обаче, че е надценила уменията си - тримата я заблудиха, че ще я подкрепят, а играха срещу нея. "Снежана е доста емоционална, прави грешка след грешка и винаги избира да е от страната на губещите", анализира ходовете ѝ дизайнерът Едис Пала. По време на племенния съвет Макавеева беше номинирана заедно със Станилия, но шампионката по кану ѝ преотстъпи имунитетния си идол и отиде на Острова на отшелника. 

През тази напрегната седмица, в която всеки от участниците се чувстваше застрашен от номиниране, единствено Павел Здравков беше напълно спокоен. Брокерът спечели огърлицата за личен имунитет два пъти поред и показа, че неговата ловкост, сръчност и тактика не са за подценяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

Голям провал за полицаите в "Един за друг"

Риана намекна за нов албум: Трябва да е невероятен!

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com