MOËT&CHANDON разкрива лимитираната колекция „ROSÉ TREASURED TIES”

2823
MOËT & CHANDON разкрива лимитираната колекция „ROSÉ TREASURED TIES”
Снимка: Moët&Chandon

Moët&Chandon с удоволствие представя колекцията „Rosé Treasured Ties”, посветена на скъпоценните връзки и носеща най-новия дизайн на черната връзка и обвивката на бутилките от лимитираната серия Rosé Impérial. По нежен и закачлив начин, дизайнът „Скъпоценни връзки“ представя модерно превъплъщение на класическия и отличаващ се стил на марката.

Черната връзка на Moët&Chandon обгръща елегантно бутилките шампанско от 1886 г. насам. Тази година този изящен символ отдава чест на познанията на марката в създаването на Розе – традиция, чиито корени откриваме в далечната 1801 г., когато Наполеон Бонапарт и майка му Летиция правят първата си поръчка за сто бутилки „Rozé“ от Жан-Реми Моет.

Дизайнът на „Скъпоценни връзки“ обединява шампанското Rosé Impérial с емблематичната връзка на Moët&Chandon. Деликатният и сплотяващ символ се развива в панделка, която нежно обгръща бутилките Rosé Impérial, облечени в ефирно розово. Панделката се извива елегантно, за да изпише думата „Moët“ или „Rosé“ или за да приеме формата на сърце, създавайки три различни версии на дизайна и игриви форми, които превъплъщават ценените връзки на любов, сплотеност и бляскави поводи, които са неразделна част от щедростта и богатото наследство на Moët&Chandon.

Moët&Chandon Rosé Impérial е известно с искрящия си розов цвят, отличителен плодов аромат и завладящ вкус – най-изкусителното и бляскаво изпълнение на стила на марката. То събира в себе си трите традиционни сорта на Шампан, с доминиращи пино ноар и мюние, а червените и бели вина се обработват поотделно преди да бъдат смесени, за да се запазят извлечените аромати, структура и наситен розов цвят, с който е известно Moët&Chandon Rosé Impérial.

„‘Скъпоценни връзки‘ символизира връзките, които ще съществуват, които трябва да съществуват, за да ни свързват завинаги с това, което ни е най-ценно,“ казва Натали Норман, директор международен маркетинг и комуникации за Moët&Chandon. „Горди сме да представим лимитираната серия бутилки „Rosé Treasured Ties“, които символизират връзките, които се празнуват с Moët&Chandon – специалните моменти, които ценим и които ни свързват с всичко около нас.“

Приказните мотиви на „Скъпоценни връзки“ красят няколко разновидности Moët&Chandon Rosé Impérial: класическата бутилка, бляскавата, както и специална подаръчна кутия с елегантна панделка.

Колекцията “Rosé Treasured Ties” празнува най-ценните моменти – от романтична вечеря до уютно семейно празненство, и ги прави абсолютно незабравими – какъвто трябва да е всеки миг с Moët&Chandon.

ЗA MOËT&CHANDON

Създадена през 1743 г., Moët&Chandon е марката, която представя шампанското пред света, като предлага селекция от уникални вина за всеки повод. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от дръзкото Moët Rosé Impérial до новаторското Moët Ice Impérial, всяко едно шампанско очарова с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

Moët&Chandon празнува жаждата за живот. Всяка секунда някъде по света се отваря бутилка шампанско Moët&Chandon, затова знаем, че всяка секунда е преживяване, а всяко преживяване е #moetmoment, който да изживеем сега.

Консумирайте отговорно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Алек Болдуин нападна антиизраелска активистка (ВИДЕО)

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Няма да познаете какво работи днес (СНИМКА)

Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Владимир Зомбори с любовно обяснение на сцената на "Като две капки вода"

Предстои грандиозният бал на музея "Метрополитън" - Met Gala

"За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Куп звезди ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола

Завръща ли се Том Холанд в четвъртата част на "Спайдърмен"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com