На Риана не й пука за хорското мнение

6732
На Риана не й пука за хорското мнение

Скандалната изпълнителка Риана, която съвсем скоро отново припомни за щурата си природа със сексапилна фотосесия за сп. Ескуайър, не се притеснява какво мислят хората за нея, тъй като знае, че не може да се хареса на всеки по всяко време. Тъмнокожата чаровница е доказвала това свое виждане с всичките си "изпълнения" извън сцената, но този път го заяви в прав текст.

Барбадоската красавица живеела като (ще използваме нашенския израз) „кон с капаци”, защото е спряла да се вълнува за мнението на околните.

Риана готова да се откаже от музиката

Риана шокира феновете си с неочаквано изказване. Барбадоската красавица разкри, че ще се откаже от музиката в името на семейството. Из...

"Днес мога да изям една ябълка. Десет души може да харесат това, а един не. На следващия ден мога да направя снимки, които петима души ще харесат, а останалите не. Човек не може да се живее за реакцията на другите, защото тя никога няма да бъде еднаква", сподели виждането си певицата.

Тя сподели още, че се е научила да живее живота си, без да обръща внимание на това. Пред списанието, за което се снима само по мрежест сутиен и изрязани бикини, звездата заяви още, че е свикнала облеклата, с които се появява, да са обсъждани от медиите."Вниманието е нещо, на което се научих да не обръщам внимание. Точно това и правя. Живея живота си, а те го документират", заяви с усмивка звездата.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com