Наградиха най-добрите мюзикъли на Бродуей

8946
Наградиха най-добрите мюзикъли на Бродуей

Бродуей раздаде 66-тите годишни награди „Тони" на най-добрите си мюзикъли и пиеси. На церемонията по награждаването, която се състоя в Ню Йорк, бяха включени изпълнения на части от някои представления, играни на Бродуей този сезон. Водещи бяха Пол Ръд, Кристофър Плъмър и Анджела Лансбъри.

Най-много награди събра мюзикълът “Once” – осем награди „Тони”, включително за най-добър главн актьор в мюзикъл, най-добра музикална режисура, и, разбира се, престижният приз най-добър мюзикъл, предаде BBC.

Връчват наградите "Аскеер"

Академия "А`Аскеер" връчва днес за 22-ри път наградите си за театрално изкуство. Събитието ще се състои в театър "Българска армия", пре...

Джон Тифани, който е режисьор на “Once”, отпразнува първата си награда "Тони" и сподели с вълнение: "Once” е история за това, че когато хората вярват един в друг, могат да постигнат успех в живота."

Мюзикълът представлява адаптация по едноименния независим филм от 2006 г. и разказва за необичайната любовна история на чешка пианистка и уличен музикант в Дъблин.

От друга страна, пиесата "Peter and the Starcatcher” не остана длъжна на „Once” и спечели пет награди. Призът най-добро възраждане на мюзикъл бе даден на "Порги и Бес" на Гершуин, а Одра Макдоналд спечели наградата за най-добра актриса с водеща роля в мюзикъл.

Британският актьор Джеймс Кордън също спечели награда за най-добър главен актьор за ролята си в пиесата "One Man, Two Guvnors”.

55-тите награди Грами ще са на 10 февруари

55-тите престижни музикални награди Грами ще се проведат на 10 февруари в Staples Center в Лос Анджелис, съобщиха организаторите. Номи...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com