Никола Пелц Бекъм: Много е трудно да си момиче в сегашните времена

2903
Никола Пелц Бекъм: Много е трудно да си момиче в сегашните времена
Снимка: Getty Images

Никола Пелц Бекъм е съпругата на Бруклин Бекъм - единият от синовете на Дейвид и Виктория Бекъм. Преди да стане част от звездното семейство, Пелц разви актьорска кариера, но в момента терзанията ѝ се свеждат до това да убеди някак хората, че бракът ѝ с Бруклин е основан на истинска любов, а не е някаква захаросана история с адски скъпа сватба и предизвестен тъжен край.

Всъщност, Никола и Бруклин от самото начало на своята връзка не крият нищо и споделят открито любовта си с всеки, който се интересува от тях. Те винаги са акцентирали на силната си връзка и, за разлика от други популярни личности, които не обичат да разгласяват прекалено личните си взаимоотношения, не крият нищо от никого.

"Когато хората казват за мен, че съм зла, но не ме познават, общо взето го приемам добре. Иска ми се да отговоря на всеки един, че не е вярно, но после се замислям, че не мога да оставя всичко да ме афектира.", споделя Никола Пелц в специално интервю за новия брой на Cosmopolitan, на който краси и корицата.

В него, разбира се, се засяга темата за предполагаемата вражда между Пелц и Виктория Бекъм, която вече официално ѝ е свекърва. "Казвала съм го много пъти - няма вражда. Не знам защо хората не искат да пишат за хубавите неща."

Никола Пелц и Селена Гомес са супер добри приятелки и този факт също е любима тема на чуждестранните таблоиди. "Чувствам я като моя душевна сестра. Много я обичам. Тя наистина е един от най-изумителните хора, които някога съм срещала в целия си живот. Тя е най-добрият човек. Сърцето ѝ е златно. Имам чувството, че я познавам цял живот", споделя абсолютно открито любовта си към Селена Гомес.

В интервюто Никола разказва какво е да е да израснеш с шестима братя, които постоянно ти повтарят, че си невероятна, особено когато става дума за връзки. "Имала съм само три гаджета, защото винаги много съм чакала, докато харесам някого. А братята ми винаги казваха "Не, заслужаваш повече!".

Какъв подарък избра Дейвид Бекъм на сина си Бруклин за сватбата му? (СНИМКИ)

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин, вече е семеен. Той се е ожени миналия уикенд за приятелката си Никола Пелц на пи...

Пелц признава, че има същите притеснения като всички останали момичета - не харесва кожата си, не е уверена в тялото си и какво ли още не. "Много е трудно да си момиче. Точка. Още по-трудно е да си момиче в сегашните времена."

На въпрос къде се чувства най-уверена, Пелц отговаря: "Когато съм на снимачната площадка и съм актриса. Защото наистина това е нещото, което истински обичам да правя и го правя от 12-годишна възраст."

"Да, определено искаме деца. Но първо ни трябва голяма къща, защото имаме много кучета. Бруклин иска деца още сега, но аз искам да направя още няколко неща в кариерата си първо."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Евгени Генчев от "Ергенът" прави изненада в "Бригада Нов дом" (СНИМКИ)

Джъстин Бийбър ще става баща (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двама отпаднаха от Hell's Kitchen точно преди финала (СНИМКИ)

Последните три рози в "Ергенът" са раздадени. Ето кои са финалистките (СНИМКИ)

Водещата Гала ще става баба (СНИМКА)

„Кой да знае?“ се завръща в ефира на bTV

След 38 години вегетарианство: Звезда от "Хобит" отново се радва на месото (ВИДЕО)

Измъкнах се от кошмара: Половинката на Иво Аръков с неприятно преживяване

"Тя каза, че е на 23": Хванаха известен филмов сценарист с 15-годишно момиче (ВИДЕО)

Тази двойка ли ще спечели Dancing Stars? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com