Огромен интерес към концерта на Vaya Con Dios

19290
Огромен интерес към концерта на Vaya Con Dios

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Vaya Con Dios на 20 април в Зала 1 на НДК, билетите от ниските ценови категории са на изчерпване. Все още могат да бъдат намерени ограничено количество пропуски на цена от 45, 60 и 65 лв. в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.

Както Loud Concerts и Magic FM обявиха, една от най-обичаните белгийски групи на всички времена ще се завърне в България. След два напълно разпродадени концерта у нас, последният от които през февруари 2011, Vaya Con Dios, водени от неповторимата Dani Klein отново ще разпалят сърцата на феновете си на 20 април в зала 1 на НДК. Публиката ще чуе на живо емблематичните “What’s a woman”, "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове на групата.

Vaya Con Dios с прощален концерт в България

Loud Concerts и Magic FM имат огромното удоволствие да обявят завръщането на една от най-обичаните белгийски групи в Бълагрия. Vaya Con...

Припомняме, че предстоящият концерт на Vaya Con Dios е част от прощалното турне на групата и последен шанс за феновете да видят своите любимци на живо. Обиколката ще започне след по-малко от месец в Бейрут.

По този повод Dani Klein и компания предлагат на почитателите си да изберат част от песните, които Vaya Con Dios да изпълнят по време на концертите си. В това число и българските фенове ще могат да отправят музикалните си пожелания на vayacondios.info/songs .

Билети за дългоочакваното събитие са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Техномаркет, Germanos, Пикадили, Public, бензиностанции OMV, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Цените на пропуските са между 45 и 120 лв

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com