Орлин Горанов: Фенките са част от бизнеса

20163
Орлин Горанов: Фенките са част от бизнеса

Любимият певец на няколко поколения Орлин Горанов гостува в "Предаването на Карбовски", за да говори за състоянието на българската музика, политиката и манталитета на нацията.

На страната ни й трябва държавна политика за развитие на изкуството, смята легендарният артист. Ако не мислим глобално, не знам накъде ще отидем, допълни той.

Този петък смазваща нощ в Club Mania

На 9 август (петък) Renesanz са подготвили поредната незабравима техно нощ в Club Mania със специални гости едни от най-горещите имена ...

За чалгата певецът бе категоричен - това е начин за живот. Музиката от този тип е аз определени часове от денонощието, когато човек иска да разпусне. Лошото е,че изкуството по принцип трябва да действа възпитателно. Орлин добави, че въпреки че е на 56 години все още има фенки, но те са част от бизнеса.

Той сподели, че обича латино музиката заради жаждата за любов, която тя носи.

Орлин Горанов коментира и протестите срещу кабинета "Орешарски".

"Всяко общество трябва да има гражданска позиция. Но всичко трябва да бъде цивилизовано и мотивирано - всяка една критика трябва да бъде градивна", смята певецът.

Лазерно шоу и пироефекти за Sebastian Ingrosso на Solar

След супер силните първи два уикенда на най-големия фестивал за електронна музика Solar Summer този петък и събота Слънчев бряг отново ...

"На ръба е духът да излезе от бутилката. Затова апелирам към всички, които протестират, да го правят мирно", призова той.

"За да се промени нещо в държавата, първо трябва да настъпят промени в закона. Ако това правителство си отиде преди да ги е направило, на следващите избори ще стане същото", категоричен беше Орлин Горанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com