Още интересни участници в “Стани богат”

15826
Още интересни участници в “Стани богат”

Двама мъже в расо ще седнат на стола на богатството в деня на Велики четвъртък, 02 май – отец Иван от Нови Хан и отец Андон Шавулев от Благоевград.

Истински братя по кауза, те ще напомнят за достойните начинания и мисията да помагаш броени дни преди най-светлия християнски празник. Отец Иван е известен с приюта, който направи на свои разноски в манастира Св. Троица в Нови Хан, където настани бездомни, млади и стари, семейства и деца. Андон Шавулев пък е познат като отчето – боксьор – човек, посветил се не само на Бога, но и на деца, лишени от родителски грижи, на които е треньор по бокс. Всеки един от тях ще разкаже своята история и как вижда връзката на Бог с хората – на колко човека е дал подслон отец Иван, колко деца тренира отец Андон, как се създават шампиони и как от желанието да стане моряк става боксьор, а впоследствие и свещеник. Братя не само по кауза, но и по родствена линия – такава ще бъде другата двойка в деня на Велики четвъртък в лицето на Виктор и Борислав Чучкови.

Фънки мери кръвно в „Стани богат”

Голяма мелничка за черно пиперче и миниатюрен тиган – тези подаръци ще си разменят главните готвачи Иван Манчев и Ути Бъчваров в ...

Специално празнично издание на “Стани богат” зрителите ще могат да видят и на другия голям празник – Гергьовден. На 06 май двама именници ще застанат срещу Ники Кънчев – актьорът Георги Стайков и красивата четвъртина на журито в “Dancing Stars” – Галена Великова. Освен че са адаши, двамата ще се окаже, че си приличат и по други неща – тя завършва право, него го приемат право, и двамата живеят извън България дълги години, и двамата ще поздравят публиката на езиците, които владеят – Галена на гръцки, а Георги – на шведски. Не на последно място – и двамата ще разкажат как поемат по пътя на танците и актьорството. Веднага след тях в студиото на „Стани богат” ще влезе музикалният тандем Валя Балканска – Поли Генова. Какво е усещането гласът ти да лети в Космоса и какво е предизвикателството да се наложиш на музикалната сцена? На кои световни величия е пяла голямата ни народна певица – как Бил Клинтън я целува и какво казва Леонид Брежнев, когато чува нейното изпълнение? Разбира се, няма да липсва и музика – всяка една от тях ще изпълни своя песен, а музикален ще бъде дори телефонният жокер – Рафи буквално ще изпее отговора, който смята за верен.

Предстоящият празничен маратон ще бъде предшестван от утрешния епизод, 30 април, когато за първи път „Стани богат” ще играят двама участника и едно куче... Причината – ексцентричният тандем Денди и Панайот от Big Brother.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com