Основен претендент бе изгонен от "Фермата"

1903
Основен претендент бе изгонен от "Фермата"
Снимка: bTV

Стратегът на "Фермата" Петър Петров, който чертаеше схеми за победата на "Елбетица" и гледаше целеустремено към финала, не успя да предотврати ходовете на съотборниците си и напусна приключението по bTV.

Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата да спечели деветия сезон на предаването, въпреки че я преследваше със страст и често пренебрегваше мнението на играчите в зеления тим. Футболистът Костадин Велков от "Канатица" предположи, че прекомерната амбиция на актьора му е изиграла лоша шега и го е препънала по пътя към триумфа.

Още: Теодора от "Фермата" разкри дълго пазена тайна (СНИМКА)

Снимка: bTV

Стратегията на Петър

От първия си ден в стопанството Петър се позиционира като лидер на "Елбетица", но не успя да се превърне в безспорен авторитет. След отборния елиминационен дуел на Арената съотборниците му масово гласуваха срещу него и предпочетоха в предаването да продължи сервитьорът Андрей, когото смятат за по-полезен и по-достоен играч.

"Във "Фермата" вървях по най-трудния път. Когато лидерът поема отговорност и нещо леко се пропука или счупи, винаги той е виновен. Знаех, че ако се движа по периферията, финалът ще е почти сигурен за мен, но избрах да бъда себе си", каза Петър, който се е явявал три пъти на кастинг за предаването и едва на четвъртия е бил одобрен. В емоционална реч актьорът допълни, че вярва в отбора, обществото и съединението и че можем да печелим, само когато сме обединени.

Още: Любовни новини от "Фермата": Популярен участник се влюби в асистентката си

Битките в последния епизод

Снимка: bTV

Три седмици преди финала, при силно оредели редици, Петър и Андрей от "Елбетица" влязоха в титаничен сблъсък срещу земеделеца Кенан Асил и дизайнера Сергей Панайотов от "Канатица", за да защитят мястото си във "Фермата". Откриващата битка за два пендара се разигра между две мигвания на Арената. "Зеленият" Петър и "червеният" Сергей трябваше да се освободят скоростно от въжени клетки, но представителят на "Канатица" поведе, триумфира и донесе две точки на своя тим. Втората битка за един пендар също приключи неочаквано бързо. В нея Андрей и Кенан демонстрираха концентрация и издръжливост, държейки върху раменете си лост с тежести. Малко след старта на изпитанието сервитьорът, който страда от дискова херния, се отказа. Кенан спечели, а "Канатица" поведе с 3 на 0.

След неубедителния старт на "Елбетица" Петър и Андрей се хвърлиха с много по-голяма увереност в щафетната битка за три пендара. Двамата минаха с лекота през висящите люлки, а сервитьорът се справи със скоростта на светкавица. "Канатица" срещнаха много повече трудности, а след няколко опита Кенан се отказа от битката, за да запази силите си. Резултатът между враждуващите отбори се изравни. "Елбетица" спечели още 4 точки на въпросите от Алманаха, а зелените поведоха със 7 на 3.

Снимка: bTV

Последният щафетен сблъсък изпи силите на всички на Арената. Дуелистите трябваше да се отмотаят от въже, вързано за талпа, да разцепят най-дебелата ритловица до момента и да отрежат филия от масивна греда. Останали без въздух, потни и изтощени, Петър и Андрей направиха главозамайващ спринт с трионите. Сергей и Кенан обаче бяха по-бързи с около три минути и победиха в инфарктния дуел, след който "Фермата" остана с един участник по-малко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com