Пери: Молех се на Господ за големи гърди, от които да не виждам краката си

29778
Пери: Молех се на Господ за големи гърди, от които да не виждам краката си
Снимка: Getty Images / Guliver

"Виждам всичко през духовен обектив. Много вярвам в астрологията. Вярвам в извънземните. Поглеждам към звездите и си мисля: "Какви егоисти трябва да сме, за да мислим, че сме единствената форма на живот". Искам да кажа, че ако имам възможност, ще задам на Обама този въпрос. Просто не съм имала шанса досега". Това казва певицата Кейти Пери.

Родителите на красивата брюнетка са християнски пастори, но певицата признава, че идеята й за вяра се е променила през годините.

Майли Сайръс пуши трева и танцува с джудже на наградите на MTV

Кейти Пери спечели отличието за най-добра певица на тазгодишните Европейски музикални награди на MTV, обявени снощи в Амстердам, предад...

"Вярвам в космическа енергия, която е по-голяма от мен. Не вярвам, че Господ е старец с дълга брада на голям трон… Не вярвам в рая и ада като крайна дестинация", казва Кейти в интервю за американско списание.

Пери, която има връзка с Джон Майер, а преди това бе омъжена за Ръсел Бранд, си спомня как се е молила на Господ за големи гърди, когато била само на 11 години.

"Лежах по гръб една нощ, погледнах надолу към краката си и се помолих на Господ. Казах: "Господи, моля те, нека имам толкова големи гърди, че да не виждам краката си, когато лежа". Той отговори на молитвите ми. Нямах представа, че един ден наистина ще имам такъв бюст", казва тя.

Певицата е горда от естествените си форми и смята, че е добър модел за подражание, защото не се е подлагала на козметична хирургия.

Кейти Пери призова колежките си да спрат да се разголват

Певицата Кейти Пери призова своите колежки в музиката да се съсредоточат върху своя талант и да прекратят тенденцията да се събличат ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com