Певецът Джъстин Тимбърлейк е отново на големия екран

2915
Певецът Джъстин Тимбърлейк е отново на големия екран
Снимка: Getty Images/Guliver

Тази есен, с костюм и вратовръзка, певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк ще се присъединява към Кейт Унслет, Джеймс Белуши и Темпъл Джуно в нов филм на режисьора Уди Алън, предаде Radioone.fm

Уди Алън е известен с това, че обикновено пази в тайна детайлите около текущите си филми, така че и този път не прави изключение. Знае се само, че филмът е описан като драма, чието действие се развива в края на 50-те години. Тимбърлейк е известен в България с предимно "забавни" роли, така че ще е истинско предивикателство да го видим в драма.

Организаторът на мегаконцерта с Джъстин Тимбърлейк и Мик Джагър: Ще стане!

Знам, че ще се случи. Това заяви Живко Ботев от „Мир за теб, мир за мен” - организаторът на мегаконцерта на Джъстин Тимбърл...

Джъстин започва кариерата си още на 9 години, когато пее в небезизвестния тогава клуб за млади таланти „Mickey Mouse“, заедно с Бритни Спиърс и Кристина Агилера. По – късно става известен като фронтмен на момчешката поп група Ен Синк (N'Sync) (1995 – 2002).

През 2002 издава първия си соло албум Justified, а през 2006 г. втори албум, наречен FutureSex/LoveSounds. Със синглите „SexyBack“, „My Love“ и „What Goes Around.../...Comes Around“. Този втори албум достига върха на американските класации. Продуциран е от Тимбаленд и само в САЩ са продадени над 4 милиона копия, което го прави четворно платинен и най-продаван албум на Sony BMG за 2006. Номиниран е за 4 Грами награди през 2007 и печели 2 – „Най-добра денс песен“ за „SexyBack“ и най-добър рап дует за „My Love“.

През 2008 излиза сингълът „4 Minutes“, също продуциран и написан от Тимбаленд, където пее в дует с Мадона. Песента става дебютен сингъл за албума на певицата Hard Candy.

Освен певец, Джъстин е актьор и водещ на много телевизионни програми. През 2006 е водещ на Европейските награди на MTV. Същата година участва с главна роля във филма Alpha Dog. През 2008 играе в комедията „Любовен гуру“, където си партнира с Майк Майерс и Джесика Алба. Озвучава трета и четвърта част на Шрек (Арти Пендрагон). Продължава кариерата си през 2011 във филмите „Bad Teacher“, „Friends with benefits“ и „In time“.

Джъстин Тимбърлейк се качва на сцената на Евровизия

За първи път в историята на Евровизия световна звезда и изпълнител, който не е участник в международното музикално състезание, ще излез...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com