Пиърс Броснан аплодира Мадона в парижката зала "Олимпия"

8585
Пиърс Броснан аплодира Мадона в парижката зала "Олимпия"

Ирландският актьор Пиърс Броснан, който това лято е на снимки в Париж, бе сред зрителите, дошли да аплодират Мадона в четвъртък вечерта на изключителен концерт в "Олимпия", втори в кариерата й в митичната парижка зала.

"Познаваме се лично, жена ми искаше да дойде на концерта и си купихме билети", каза актьорът, който в момента е във френската столица, за да се снима във филм, наречен "Love Punch", заедно с Ема Томпсън.

През кариерата си Пиърс Броснан се е въплъщавал на екрана в тайния агент Джеймс Бонд. Мадона пък изпълнява песента към филма "Умирай друг ден" от 2002 г. с Пиърс Броснан и Хали Бери, предаде БГНЕС.

За утешение на почитателите на "материалното момиче", неуспели да закупят едно от 2 700-те места, продадени само за два часа по интернет, извънредното шоу в зала "Олимпия" бе предавано директно по YouTube.

Кралицата на попа Мадона спомена на сцената и полемиката, която я противопоставя на председателката на Национален фронт Марин льо Пен, изразявайки уважението си към Франция – страна толерантна и гостоприемна към чуждестранните артисти.

"Знам, че ядосах някоя си Марин льо Пен. Намерението ми не е да си създавам врагове", каза тя малко след началото на концерта по повод разпрата си с френската крайно дясна партия.

Национален фронт обяви намерението си да подаде жалба за обида срещу Мадона, която отново прожектира на 14 юли на "Стад дьо Франс" видеоклипа, в който за кратко се появява Марин льо Пен с пречупен кръст на челото.

Редактор: Калина Здравкова

Мадона скандализира с оръжие на сцената

Скандалната поп певица Мадона отново намери начин да се превърне в център на вниманието. Този път звездата наруши забраната на шотландс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com